Antea Webbureau

Antea har siden 2012 leveret responsive og brugervenlige hjemmesider til mere end 500 virksomheder. Vi lægger en dyd i at bruge den rette mængde tid på vores kunder, så vi altid er sikre på at kunden er tilfreds.

Vores kunder har igennem tiden budt os på mange udfordringer, men frem til nu, har vi altid fundet en løsning som begge parter har været fuld tilfreds med.

En hjemmeside hos os kan indeholde alt fra dine radiospots til animerede fortællinger af dit koncept – vi klarer det hele!

Vi har igennem tiden udviklet en lang række af webshops, som hurtigt får en god mængde trafik og giver dine besøgende gode oplevelser og brugervenlighed.

For at sikrer os glade kunder, vælger vi altid at sætte god tid af til at kunne komme forbi og  fortælle om vores produkter eller hjælpe med support personligt eller over telefon og email.

Står din virksomhed og mangler en professionel hjemmeside, webshop, SEO-Optimering eller hjælp til Sociale Medier, så kontakt os!
Vores hjemmesider opsættes med SSL-Certifikat, så din hjemmesides sikkerhed er i top. Dette hjælper også til din placering på Google, da Google betragter SSL-Certifikat (HTTPS), som en essentiel del af en professionel hjemmeside.

Vi er klar over, at alle opgaver er forskellige, og vi har derfor ingen faste priser på vores service. Vi vil derfor bede din kontakte os, og så er vi sikrer på, at vi nok skal finde en løsning, som er tilfredsstillende for begge parter.