De Sociale Medier har virkelig taget fat. Og det er der ikke noget at sige til. De sociale medier er en helt fantastisk mulighed for at komme i tæt kontakt med eksisterende og potentielle kunder.

Rigtig mange undervurdere vigtigheden i, at have sit brand på de sociale medier. Bare Facebook og Instagram har milliarder af besøgende hver eneste dag, og der findes nok ikke bedre steder at være synlig.
Vi oplever ofte, at vores kunder synes det er for tidskrævende at skulle administrere både Facebook, Instagram og en hjemmeside, og det kan det også være. Indtil nu! Vi har fundet en løsning, som gør, at når du opdatere på din Instagram, så kommer nyheden både på din Facebook og på din hjemmeside eller webshop – uden du skal gøre mere end at poste på Instagram! Dette er ekstremt tidsbesparende, og det gør det meget nemt at få gjort sin virksomhed eller brand synligt på mange platforme uden at skulle sætte timer af i kalenderen.

Dette system kan opsættes på kort tid, og er altid inkluderet i vores hjemmeside- og webshopløsninger.
Ligeledes giver dette system gode resultater hos diverse søgemaskiner, da en jævn strøm af nyt indhold på hjemmesiden, Facebook og Instagram vil give dig en bedre placering på f.eks. Google.

Vi tilbyder rigtig mange løsninger til de sociale medier, og vi gør det nemt at administrere det hele samlet, så vi synes helt sikkert at du skal kontakte os for at høre mere!

Kategorier: Vi tilbyder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Vi tilbyder

SEO Optimering

SEO-Optimering er en vigtig del, hvis man ønsker en god placering på f.eks Google. En god start er altid at vælge et responsivt design, da det lægger en god standard for en moderne hjemmeside. En Læs mere…

Vi tilbyder

Responsiv Webshop

Hos Antea får du altid din webshop i et responsivt design. Vores udvikler sidder klar med et stort udvalg af designs, som kan give inspiration til, hvordan din nye webshop skal se ud. En responsive Læs mere…

Vi tilbyder

Responsiv Hjemmeside

Hos Antea får du altid din hjemmeside i et responsivt design. Vores udvikler sidder klar med et stort udvalg af designs, som kan give inspiration til, hvordan din nye hjemmeside skal se ud. En responsive Læs mere…